Inici    Informació    Història    Guia Visita    Col·leccions    Exposicions    Fira de Ceràmica    Mostra de Cinema    Festa del Càntir    Escola taller    Activitats    Botiga    Enllaços    Contacte

ANIVERSARIS AMB FANG
CELEBRA EL TEU ANIVERSARI AL MUSEU AMB ELS TEUS AMICS

Vols celebrar el teu aniversari d'una manera diferent? Saps que pots venir amb els teus amics al museu a fer una activitat amb fang?
A més a més et regalarem un petit obsequi per a celebrar-ho!


El Museu del Càntir d'Argentona ofereix als infants l'oportunitat de celebrar el seu aniversari d'una manera diferent, fent una activitat lúdica però alhora didàctica. Divertint-se modelant fang però alhora descobrint el meravellós univers dels càntirs.

DIES I HORARIS

Dissabtes d'11h a 12,30h o de 17h a 18,30h
Diumenges d'11h a 12,30h

 


Contingut de l’activitat
Es farà una visita guiada, adaptada al públic infantil, a l'exposició temàtica del moment.  En acabat, els nens i nenes realitzaran figures de fang inspirant-se en les formes dels càntirs de l'exposició. Aquestes figures, un cop acabades, se les podran endur a casa.
El grup podrà acabar o començar la celebració amb un pastís d'aniversari (berenar o esmorzar). El museu posarà la infraestructura de taules, cadires i tovalles de paper i el menjar i la beguda anirà a càrrec del propi grup. En cas que s'esculli aquesta opció, la durada de l'activitat s'allargarà mitja hora més.

Durada
1,30
hores (2 hores en cas que s'opti pel pastís d'aniversari)

Nombre mínim de participants: 10
Nombre màxim de participants: 15
Edat mínima: 5 anys
Preu: 7€ per persona
Preu visita guiada a l'exposició: 3€ per persona (només adults, els nens no la paguen)

 

Cal concertar la visita prèviament !!!
Amb la col·laboració de:  

 


G
ALERIA D'IMATGES DE L'ACTIVITAT